Revolutie in Watersnijden

Nieuwe watersnijmachine Omax optimax

247 Watersnijden heeft onlangs geïnvesteerd in een indrukwekkende nieuwe watersnijmachine, namelijk de Omax Optimax met een versadrive kop. Deze machine, met een afmeting van maar liefst 6 bij 2 meter, stelt ons in staat om producten onder verschillende hoeken te snijden. Dit opent een wereld aan mogelijkheden voor ons bedrijf en onze klanten.

De Omax machine zal medio februari worden geplaatst in onze nieuwe hal. We kijken er enorm naar uit om deze nieuwe toevoeging aan ons machinepark in gebruik te nemen. Met deze geavanceerde watersnijmachine kunnen we nog nauwkeuriger en efficiënter werken, waardoor we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

De aanschaf van de Omax Optimax is een belangrijke stap vooruit voor 247 Watersnijden. We blijven continu investeren in nieuwe technologieën en machines om onze dienstverlening te verbeteren en aan de groeiende vraag van onze klanten te voldoen.

Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor meer updates over de plaatsing en ingebruikname van de Omax machine!