Portal instructies: Hier kunt u alle instructies met betrekking tot onze portal vinden.

Werking portal

Hier kunt u uw snijtekeningen uploaden en aangeven wat de materiaalsoort is, dikte en hoeveelheid. Eventuele nabewerkingen als scherpe kanten breken, tappen of soevereinen kunt u per onderdeel apart aanvinken en de hoeveelheid aangeven.

Lees meer
Werking portal
YouTube logo

Instructievideo’s

Klik op lees meer om naar de instructievideo te gaan.

Lees meer

Aanleverspecificaties tekeningen

Om een juiste berekening van het snij – en zetwerk te kunnen maken per mail of via de portal is het belangrijk de tekeningen op de juiste manier aan te leveren. Als u op lees meer klikt, leggen wij uit wat belangrijke vereisten zijn.

Lees meer
CAD7
Picture 2

Specificaties Watersnijden

Klik op lees meer om alle aanlever specificaties te bekijken.

Lees meer

Specificaties Kanten

Het kanten of zetten van snijdelen of staaldelen is het buigen van het materiaal door middel van een kantmes en een onderblok met een V-opening.

Lees meer
Screenshot 2020-07-07 at 09.40.50
specificaties tappen en soevereinen

Specificaties Tappen en Soevereinen

Na het watersnijden kunnen wij uw producten voorzien van schroefdraad of van een gesoevereind gat. Het gat wordt door de watersnijmachine gesneden, waarna het tappen en of soevereinen geheel volgens tekening wordt uitgevoerd.

Lees meer

Specificaties Afbramen

247 Watersnijden beschikt over verschillende soorten afbraammachines. Met deze machines worden na het watersnijden de scherpe kanten van het product verwijderd, zodat er een handvriendelijk product ontstaat.

Lees meer
Snijmachine